kaytetyn veneen rahoitusUnelmoitko käytetystä veneestä? Olipa haaveenasi näppärä purjevene tai kauniisti patinoitunut vanha puuvene, haaveesi voi olla lähempänä kuin uskotkaan. Elämä ilman haaveita voi usein olla harmaata ja yksioikoista, mutta onneksi myös unelmien toteuttamiseen on olemassa erilaisia välineitä.

Vene tarpeesi mukaan

Tee haaveestasi konkreettisempi sopivan veneen kartoittamisella.

Mieti, kuinka paljon tilaa veneessäsi olisi hyvä olla siten, että kaikki matkustajat ja tavarat mahtuvat sinne.
Kuinka paljon mukavuus merkitsee sinulle. Missä asioissa voit tinkiä mukavuuksista?
Millaisia lisävarusteita tarvitset? Onko esimerkiksi uimatasolle käyttöä?

Mitä ostossa tulee huomioida?

Seuraavaksi voitkin lähteä etsimään tarpeisiisi sopivaa venettä.

  • Mieti jälleenmyyntiarvoa: Vanhan veneen ostossa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon mahdollisesti saisit siitä myöhemmin myydessäsi takaisin.
  • Tarkista CE-merkintä: Se tulee olla merkittynä kaikkiin vuoden 1998 jälkeen valmistuneisiin veneisiin.
  • Tarkista moottori: Moottori ei saa olla veneeseen hyväksyttyä isompi ja myös huollot tulee olla dokumentoidut.

Unelmat todeksi kulutusluotolla

Veneen hankkiminen saattaa monille olla koko elämän suurimpia unelmia. Kyseessä on monesti kuitenkin ylimääräinen meno kaikkein välttämättömien, kuten asunnon ja perheen elättämisen jälkeen.Netin kulutusluotot mahdollistavat unelmien toteutumisen helpolla tavalla. Jos päätät hankkia ulkopuolista rahoitusta veneen ostoon, kannattaa kuitenkin varmistaa, että pystyt maksamaan velan takaisin lainatarjouksessa määrättynä aikana. Yleensä kulutusluottojen laina-ajat ovat varsin lyhyitä, korkeintaan viiden vuoden pituisia.Veneen hankkiminen on yksi yleisimmistä syistä hankkia kulutusluotto, sillä kyseessä on tällöin vielä kohtuullinen, noin 1000 – 70 000 euron välillä pysyvä rahoitustarve.

Tee vertailuja ja kilpailuta

Netistä löytyy tänä päivänä kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Tilanne on kuluttajien kannalta hyvä, sillä toimijoiden paljous tarkoittaa yleensä myös hyvin kilpailtuja hintoja ja palvelun laatua. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana sopivaa lainantarjoajaa valitessa, sillä erityisesti lainojen korot saattavat vaihdella todella paljon.Yksi tärkein vertailussa käytettävä mittari onkin juuri todellinen vuosikorko. Mitä suurempi se on, sitä kalliimpi on myös itse laina. Yleensä vuosikorkojen määrät vaihtelevat 9–30 % välimaastossa, mutta näitäkin suurempia lukemia löytyy.

Koska vertailujen tekeminen on aikaa vievää, nettiin on ilmestynyt myös kilpailutusta tekeviä yrityksiä. Yksi tällainen on kotimaisia lainoja kartoittava Venelaina.com, jonka avulla venelaina on helppo ja nopea kilpailuttaa.

Venelaina helposti netissä

Internet on tehnyt venelainan hankkimisen todella helpoksi. Kun ennen jouduit kävelemään pankkiin lainatarjousta tekemään, nyt koko prosessi hoituu sähköisiä kanavia pitkin, ja pian hakemuksen teon jälkeen voitkin lähteä venekaupoille. Monissa netin kulutusluotoissa et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia.Ensimmäinen tehtäväsi on täyttää lainahakemus joko lainojen kilpailuttajan tai suoraan lainan myöntäjän sivustolla. Hakemuksen täyttäminen on hyvin nopeaa, sen tekee yleensä jopa 10 minuutissa. Merkitse lainahakemukseen tarvitsemasi lainasumma. Pian hakemuksen lähettämisen jälkeen saatkin lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä lainan. Lainahakemus on aina ilmainen ja täysin velvoitteeton.

Categories: Blogi