lainaa keittioremonttiinKeittiö kuntoon

Remonttilaina on mahdollista hakea keittiöremonttiin voi hakea kätevästi netistä.

Toinen, perinteinen vaihtoehto on astella kivijalkapankkiin, varata aika lainaneuvojalle ja istua pankin pitkissä lainaneuvotteluissa. Onneksi elämme nykyaikaa ja lainan hakeminen on tehty verkossa mukavan helpoksi.

Lainaa voit hakea perinteisellä tietokoneella tai älylaitteella kotoasi käsin, lempisohvallasi istuen. Muistathan, että aina ennen lainapäätöksen hyväksymistä, on järkevää suunnitella itselleen maksu-aikataulu lainan lyhennystä, korkoja ja takaisinmaksua varten. Lainaa voi halutessaan hakea myös keittiöremontteja tarjoavan yrityksen kautta.

Keittiöremontin rahoittaminen

Keittiöremontti kannattaa aina suunnitella etukäteen, jotta lopputulos olisi mieleinen. Remonttia harkitsevan kannattaa myös selvittää, ettei valitse epähuomiossa kalleinta markkinoilla oleva lainaa tarjolla olevista monista vaihtoehdoista. Käytännössä remontin voi rahoittaa joko kulutusluotolla tai keittiökalusteita markkinoivan ja myyvän yrityksen kautta.

Keittiöliikkeen rahoitus

Keittiöremonttiin kuuluvan rahoituksen voi kätevästi saada keittiöliikkeeltä.

Keittiökalusteita myyvät yritykset tekevät tavallisesti säännöllistä

yhteistyötä tunnettujen rahoituslaitosten tai pankkien kanssa, jotka tarjoavat asiakkailleen edullista remonttilainaa. Keittiökalusteita voi halutessaan ostaa myös osamaksusopimuksen avulla. Keittiökalusteita ostaessaan asiakkaan kannattaa kysyä aina tietoa myös rahoituksesta. Keittiöliikkeiden välityksellä saatu rahoitus on helpoin vaihtoehto, kun ei tarvitse enää hakea lainaa muualta.

Remonttiurakan ulkoistaminen vain yhdelle yritykselle säästää sekä aikaa että rahaa. Keittiöliikkeiden tarjoama laina on tehty asiakkaalle edulliseksi ja lainaan kuuluu normaalisti ensimmäinen kuukausi ilman muita kuluja ja korkoa. Tuleva lainanmaksuun siirtyminen on asiakkaalle helppoa ja sujuvaa.

Asiakkaan ei siis kannata ottaa heti ensimmäistä vaihtoehtoa vastaan, vaikka se olisikin juuri remonttiyrityksen tarjoama rahoitus. Lainatarjousten vertailu on aina kannattavaa, sillä vain niin löytyy se edullisin ja sopivin vaihtoehto.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on aina kuluttamiseen tarkoitettu laina. Lainaa voi kodin remonttien lisäksi ottaa esimerkiksi lomamatkaan, uuden veneen tai auton ostoon. Rahoituslaitokset ja pankit ovat luoton pääasialliset myöntäjät ja luottoa saa sekä vakuuksilla että ilman vakuuksia. Vakuudeton kulutusluotto on tavallisesti vakuudelliseen verrattuna helpompi ja mukavampi laina, kun taas vakuudellisen kulutusluoton takaaja on aina annettu vakuus, kuten kiinteistö, auto tai vene.

Vakuudellisissa kulutusluotoissa korot ovat alemmat kuin vakuudettomilla, ja ne ovat aina huomattavasti riskittömämpi vaihtoehto pankeille. Pankki tekee myös riskiarvion asiakkaan todellisesta maksukyvystä.

Rahoituslaitokset sekä pankit haluavat aina vakuudettomista kulutusluotoista myös korkeamman koron, sillä on vaarana, ettei pankki saakaan lainattua summaa kokonaisuudessaan takaisin. Panttia siis tarvitaan ja pankkien vaatimat vakuudet toimivat aina sellaisina, joten pankki saa joka tapauksessa aina tietyn osan lainan arvosta takaisin itselleen. Puhutaan siis tilanteista, joissa lainanottajalle on tullut taloudellisia vaikeuksia lainan lyhentämiseen ja takaisinmaksuun.

Asiakkaan on helppo hakea verkossa suosittuja vakuudettomia kulutusluottoja useammasta paikasta, eikä hänen tarvitse enää lähteä perinteisiin kivijalkapankkeihin luottoa pyytämään. Helppo ja täysin vakuudeton, remonttiin tarkoitettu laina erottautuu kaikista muista rahoitusratkaisuista siten, että vertaileminen toisiin lainatarjouksiin on asiakkaalle aina helppoa.

Categories: Blogi