LullaMe

Ei enää itkuisia vauvan nukutushetkiä. Näin lupaa suomalainen LullaMe-patja.

LullaMe-vauvanpatja heijaa vauvasi lempeästi uneen ylös-alas-liikkeellä. Patjassa on valittavana viisi eri nopeutta.

Patja auttaa vauvoja etenkin nukahtamistilanteessa sekä pidentämään lyhyitä päiväunia. Patja toimii sitä paremmin, mitä nuoremmasta vauvasta on kyse. Jos vauvasi on itkuisempi tai vaatii erilaista liikettä alkuun, voit ensin heijata vauvaa omassa kopassaan ja laskea sen jälkeen kopan patjalle, joka jatkaa heijaamista.

Glowway

Glowwayn mukaan turvaopasteet voivat olla osa näyttävää designia.

Glowwayn jälkivalaisevat lattiaan asennettavat turvaopasteet helpottavat liikkumista hätätilanteissa ja esim. tulipalon sattuessa. Glowway yhdistää turvallisuutta ja näyttävää designia unohtamatta näkövammaisten tarpeita ja ympäristöystävällisyyttä. Glowwayn jälkivalaisevat tuotteet valmistetaan huippulaatuisista materiaaleista ja niitä voidaan käyttää myös normaalissa sisustuksessa.

Host My Pet

Lemmikit ovat ihania, mutta aina lemmikkiä ei voi ottaa mukaan, esimerkiksi ulkomaanmatkalle. Host My Petin avulla lemmikkien omistajat voivat varata lemmikeilleen hoitopaikan sekä muita lemmikkien hoitoon liittyviä palveluja.

Pianorobot

Robotit tulevat viemään työt tavallisilta ihmisiltä ja yksi ala missä murros on jo käynnissä on pianonsoiton opettaminen. Pianorobot -sovellus opettaa tavallisen tallaajan ymmärtämään nuotteja pelin muodossa. Pianonsoiton opettajille sovellus tarjoaa helpotusta oppilaiden opettamiseen, joten ehkäpä tämä robotti ei vielä vie työpaikkoja pianonsoiton opettajilta.

Worddive

Tekoälyn avulla uuden kielen oppiminen onnistuu nopeammin. Näin lupaa Worddive -sovellus jolla voit opetella uusia kieliä oman käynnykkäsi avulla. 9,90€ kuukausihinta ei päätä huimaa ja uuden kielen opettelu on puurtamisen sijaan palkitsevaa tekemistä, joten uuden kielen oppiminen pitäisi sujua hyvin.

Categories: Blogi